"A szeretet és a békesség, fiam, a legkisebb kunyhóban is elfér. Nem mindég a nagy házakban élnek boldog emberek." (Wass Albert) "Haszontalanságokat ne gyűjts soha! Bélyeget, gyufaskatulyát, pénzt, vagyont. Csak a szépet gyűjtsd meg magadban. A szépet, amit a szemeddel láthatsz, füleddel hallhatsz, orroddal érzékelhetsz, és ujjaid hegyével megtapinthatsz. Meg amit gondolsz olyankor, azokat gyűjtsed! " (Wass Albert)

Hatalmat a Léleknek!Vissza!

Jézust, A Krisztust valójában nap mint nap mi feszítjük meg.
Nem azért, mert nem teszünk eleget az egyházak, vallások betarthatatlan, megértést, emberi önismeretet és természetet megerőszakolni próbáló hatalom és tekintélyelvű törvényeinek.
A Krisztus minőség valójában ott él mindőnkben, és a lelkiismeretünk hangján szólal meg. Amikor ez ellen cselekszünk, amikor tetteinket a félelem, és az ebből forrásozó kényszer hatja át, amikor látjuk, hogy mi lenne a helyes, mikor a bennük élő jó és rossz tudása a lelkiismeretünk hangján szólal meg, de mégis ez ellen cselekszünk akkor a bennünk élő önvalónkat, a Krisztust feszítjük meg. Magunkat feszítjük meg, és meghasonulunk önmagunkkal szemben.
Hazudunk isteni önvalónknak, hazudunk embertársainknak, és valójában ez az a momentum, amikor saját poklunkat teremtjük meg.
Amikor pedig ez a pokol egyesül a mások poklával, akkor a Földön a félelem, a hatalomvágy, a birtoklási vágy, az féktelen önzés, erőszak, brutalitás uralkodik el.
Amikor viszont meghalljuk a belső hangot, és utat nyitunk neki életünkben, cselekedeteinkben, akkor isteni önvalónkat engedjük kiteljesedni magunkban és a világban. Akkor a saját mennyországunkat teremtjük meg, és ez az ami hozzájárulhat saját és közös világunk békéssé formálásához. Teremtő tudatunk két pólusa ez. A sátáni - az önzés, a félelem, a hatalomvágy, a birtoklási vágy és minden ami szűkösséget teremt ugyanúgy emberségünk része mint az isteni - a feltétel nélküli szeretet, a szabadság, önzetlenség, és minden ami bőséget teremt. A mi döntésünk, hogy melyiket éltetjük. A minket körülvevő világ, pedig ennek a döntésnek a következménye.

Erre a bolygóra mindnyájan Emberi Lényként érkeztünk. Nem egy állam tulajdonaként, nem egy vallás híveként, nem egy eszme, nem egy hatalmi gépezet részeként. A felnőtté válás folyamán szépen lassan elfelejtjük ezt. Szenvedéseink oka nagyban gyökerezik mindebben.

Elfelejtjük hogy létezik feltétel nélküli szeretet, és elfelejtjük, hogy mindez csak a feltétel nélküli szabadságban létezhet. Úgy tekintjük magunkat felnőttnek, hogy közben lélekben, szellemben visszafejlődünk gyermeki létünkhöz képest. Elveszítjük a képességünket az ártatlanságra, mely a szabadság és a szeretet alap feltétele. Elhisszük, hogy ez a világ rendje, s hogy ettől egész földi létünkben szenvednünk kell. Elhisszük, hogy a megváltás, az Isten, a szabadság, a szeretet mind feltételekhez kötött, és csak közvetítők adhatják őket számunkra meg, s közben nem vesszük észre, hogy mindez itt van bennünk, önvalónk lényegében.

Mi feszítjük meg

A megfeszített ember pedig a fájdalom, a kín, a gyötrelem, a megalázottság és a tehetetlenség jelképe. A megfeszítettség tudatállapota a félelemre és az abból forrásozó kifordultságra programoz minket. Annak felismerése, hogy mi feszítjük meg, ébreszthet rá minket, hogy csakis mi lehetünk azok, akik végre nekilátunk, hogy kihúzzuk a szögeket, levegyük a köteleket, és a töviskoszorút melyek valójában nem más mint a félelmeink, önzésünk, hatalom és birtoklásvágyunk, hazugságaink, belsőnk megszelídítetlen, szeretetéhes démonai. Az őszinteség magunkhoz és másokhoz, a félelmeinkkel való szembenézés, azok forrásának megértése, vágyaink megértése és megszelídítése, a feltétel nélküli szabadság és szeretet, önvalónk megismerése és megértése az Út, mely gyógyulásunkhoz, az Igazsághoz és az Élethez vezet. Csak egészséges egyének alkothatnak egészséges társadalmakat. Csak a szabadságban létezhet valódi szeretet. Csak az őszinteség és hazugságaink felismerése vezethet minket önmagunk jobbá tételéhez.

Egy békés, boldog, bölcs világ születéséhez.

A kalapács és a szög ott van mindnyájunk kezében. Magunk döntjük el, hogy saját és közös Krisztus-valónk keresztjébe ütünk be egy újabb szöget, vagy egy szeretetteljes, szabad világot építünk a segítségükkel.

Ma nem egy gazdasági, pénzügyi, filozófiai vagy társadalmi válság van, hanem ez egy evolúciós válság. Abban a pillanatban, amikor ezt megérjük ahelyett, hogy elutasítanánk vagy harcolnánk ez ellen, inkább haladunk vele. Ez túlmegy az elménk határán, ezt az elménkkel nem érthetjük meg. Csak a lelkünkkel tudjuk ezt megérezni, felismerni!
Elérkezett az idő, hogy levetkőzzük a materializmus halandóságát és megértsük saját halhatatlanságunk valódi természetét. Az emberi tudatnak, ez a békés, csendes belső forradalma, a tudatosságnak egy teljesen új szintjét jelenti majd.

SZÖKÉS A BÖRTÖNBEN - írta Madame Ghislaine Saint-Pierre Lanctot

Mi indít arra egy 66 éves idős nőt, négy gyermek anyját és kilenc unoka nagyanyját, hogy kipróbálja a börtönt ahelyett, hogy csendesen üldögélne a hintaszékében, vagy utazgatna a nagyvilágban?

Az egész 1993-ban kezdődött. Mindenem megvolt - nagycsalád, tiszteletreméltó hivatás, siker, anyagi kényelem, jó egészség. Röviden összefoglalva, boldog voltam. De legbelül mélyen egy kicsi hang segítséget kért.

Folyamatosan emlékeztetett: "Mindened megvan, amiről álmodtál, de az életednek nincs értelme." Végül megértettem, hogy a lelkem kéri, engedjem ki a börtönből. Úgy döntöttem, hogy hallgatok rá, és az életem teljesen szétesett...
A börtöntörténet folytatása és befejezése ide kattintva olvasható.

A lelkem megmutatta nekem, hogy a világ, amelyben élek, hazugságokból és illúziókból áll. A valóságot csak a lélek szemével lehet felfogni. Az ő segítségével megtanultam, hogy a jövedelemadó-rendszer mögött - és a többi más rendszer mögött is - rablánc nélküli rabszolgákat találunk, embereket, akik öntudatlanok, és nincsenek tudatában annak, hogy az állam tulajdonai.
Eléggé megbíznak a kormányukban ahhoz, hogy rábízzák az államra gyermekeiket, egészségüket, vagyonukat, egész életüket. Az állampolgárok nem feltételezik, hogy az állam csupán törvényhozóként és adószedőként működik, amely a Kanadai Banknak, egy magánbankárokból álló kartellnek dolgozik.

Amikor ennek a helyzetnek tudatára ébredtem, elhatároztam, hogy befejezem az életemet, amelyet egy "magasabb" hatóság tárgyaként élek.
Hogyan tehettem ezt meg?
Azzal, hogy az ellenkezőjét tettem, mint addig.
Hogyan viselkedik egy rabszolga?
Mint egy kutya, egy háziállat. Engedelmeskedik gazdája akaratának, aki tetszése szerint használja a kutyát. Cserébe a gazda eteti, és biztonságot nyújt neki. Minél engedelmesebb a kutya, annál jobban bánnak vele.

Szabadságot a léleknek! Útban a fizikai halhatatlanság felé


Sajnos a múlandó, öregedő fizikai testünkkel azonosítjuk magunkat és elfelejtjük, hogy a lélek sokkal fontosabb! Mindnyájan egyek vagyunk, az EGYségre törekszünk. Ha nem félnénk, soha nem mennénk orvoshoz. A halálfélelem az egyetlen félelmünk. De miért van halálfélelmünk? Mert elfelejtettük, hogy kik vagyunk valójában, mert elfelejtettük, hogy mindannyian isteni lények vagyunk. Mert halandóknak tartjuk magunkat, pedig halhatatlanok vagyunk.

Akinél a hatalom, az uralkodik! De vajon meddig?

- Ha az emberek nem fizetnek többé adót, akkor nincs kormány!
- Ha az emberek nem üzletelnek többet a bankokkal, akkor nincs többé bankrendszer!
- Ha az emberek nem mennek többé az orvoshoz, akkor nincs többé betegség!

Tehát kinél van a HATALOM? Az EGYénnél!

Ha a hatalom nálam van, akkor szembe nézek a félelemmel, erősebb leszek és ezért hatalommá válok! Amíg nem vagyunk képesek elfogadni, hogy életünk minden aspektusának mi vagyunk az okozói, addig nem lesz hatalmunk önmagunk és saját teremtésünk felett.

A mai helyzet az összeomlás felé vezet, amely rádöbbenti az embereket, hogy az írányítást át kell adnunk a lelkünknek, hogy tovább élhessünk!
És ez nem kevesebb, mint egy új faj születése.

Ghislaine Saint-Pierre Lanctot:
AZ EGÉSZSÉGÜGYI MAFFIA

Az alábbiakban interjút láthatunk Ghislaine Lanctottal, a Kanadában élő ex orvossal, aki az "Egészségügyi Maffia" c. könyv írója.
A mai "modern betegségügy" dogmáit ledöntve bepillantást nyerhetünk egy valódi szabad gondolkodó, lélek és szellem világlátásába.

Az interjú valódi gyógyszer testnek és léleknek.

Interjú Ghislaine-nel a Duna TV-n: (8 Mbytes, low quality)

Az egészségügy szerte a világon a betegség jeleit mutatja. A költségek egyre hatalmasabbak, miközben egyre több a beteg és gyógyíthatatlan ember.
Elgondolkodott már azon, hogy miért nőnek az égig az egészségügyi kiadások mindenütt az egész világon?

Miért gyógyíthatatlanok bizonyos betegségek?
Miért szed apuka potencianövelőt, anyuka antidepresszánst, és a gyerekek allergia vagy hiperaktivitás elleni gyógyszereket?
Miért hal bele az egyik ember egy betegségbe, s miért épül fel a másik?
Miért hal meg egyre több ember rákban, AIDS-ben és más nyavalyákban, amikor a földön 50 év alatt sok száz milliárd dollárt költöttek a kutatásukra?
Miért a betegségek kezelését honorálják, s miért nem a megelőzését?
Miért nem térítik meg a betegbiztosítók az "alternatív" gyógykezelések költségeit?
Miért elégedetlen a jelenlegi rendszerrel orvos, ápoló, beteg egyaránt?
Kinek az érdeke, hogy a jelenlegi zűrzavaros és méregdrága rendszer fennmaradjon?

A probléma. A megoldás.
Az akadály. A megvalósítás.

A könyv szerzője egy kanadai orvosnő, akit a könyv megjelenése után megfosztottak doktori címétől, s megtiltották neki, hogy orvosként praktizáljon. Könyvében elénk tárja utazásainak, kutatásainak, vizsgálódásainak megdöbbentő eredményét. S ami a legfontosabb: gyakorlati megoldást kínál mindannyiunk számára, akik ki akarunk szállni az egészségügyi gépezetből - élve.

Akár orvos, akár páciens, akár hozzátartozó vagy, ez a könyv neked szól. Ha még élsz, akkor talán még nem késő! Ez az információ életet ér! Egy orvosnő, aki 25 év praktizálás után lerántotta a leplet a kimondhatatlan titkokról.


Link: Zene, mint fegyver az emberi tudatra ébredés ellen!

Eckhart Tolle - Felébredés a Mostban
http://www.spiritualis-tanitasok.hu/spiritualis_vilagnezet/ezoteria_alapveto_fogalmai.html

A Hármas Egység Tana ITT/

http://hungar.gportal.hu/gindex.php?pg=24404221 Grandpierre Attila
Királyi mágusok ősnépe: a magyar Az első emberiség és az http://youryoga.org/video/videoclips4.htm
"Ha nem félnek az emberek, nincs hatalmad fölöttük. Ha nem félnénk, soha nem mennénk orvoshoz. A halálfélelem az egyetlen félelmünk. De miért van halálfélelmünk? Mert elfelejtettük, hogy kik vagyunk valójában, mert elfelejtettük, hogy mindannyian isteni lények vagyunk. Mert halandóknak tartjuk magunkat, pedig halhatatlanok vagyunk."

http://kataklizma.info/2011/12/09/mindannyian-isteni-lenyek-vagyunk lélek-tudat-test egysége

Balogh Béla Hitek és tévhitek 2012 ről műsor 2011 02 06 mérnök
Become FREE - MAG tudás - Pártok nélkül - Vélemények - Rovásírás - Rabok-Szabadok - Szkíta-Hun - MAG ész - Nap és Hold - Petőfi - MAG Ősvallás - MAGyarságod - Hun-Avar - Kárpát-medence - Hiszekegy - Pozsonyi csata - Mit kér a Nép! - Tudsz jobbat? - Táltosok - MAG Őshaza - Jézus-Sumer - SZK Alkotmány - Magyar sorsot-Magyar kézbe - Istenes Honfoglalók - MAGYARNAK lenni - EU-Nyet - Indulók - Paradoxon - Island példa - Aranykor - Attilától-Koppányig - Árpád Apánk - Prof. Badiny - EGYsÉG - HAARP - Betelepítés - Igazságot - Rovás-jelkép - MAG Egység - 8 boldogság - SZERetet - MAG-hit - Kamat - Makói-gáz - Mérgeznek - Nibiru-Planet - Idősek - Kiárusítás - Anahita - Rovás-ABC - Magamról - Választás2011 - Igazságos Mátyás - Csonka Magyarország - tri-A-non! - Gyógynövények - KeReCSeNY - Halhatatlanság - BlogPost - Domonyi Blogja - Szkíta-Hun-Magyar - Aries-YouTube - ARIEStart - Aries Hungary - ARIES Üzleti Hálózat - ARIES.hu - AriesTrade.com - Aries Galéria - Domonyi Károly FB oldala - Rovásírás lap - Turul lap - Térkép