Választás     Cégeknek    Keresés       Pilis Város    Indulj Innen   Kapcsolat    ARIES Network    Tagoknak  
MAGAMRÓLTOVÁBB >>>
Tartsunk össze, hogy megmaradhassunk MAGyarnak!

Kedves Barátaim és Lakótársaim!
A HAZA MINDEN ELŐTT.Születésemtől, 1953-tól Pilisen élek. Születési csillagjegyem: Kos(Aries)
Nős vagyok, három fiam van. Diplomámat a Budapesti Műszaki Egyetemen szereztem. A magyar nyelven kívül, angolul, németül és oroszul beszélek.

Tizenkét éven át voltam önkormányzati képviselő és
egy ciklusban a Kommunikációs, Regionális és Európai Uniós Bizottság elnöke.
A Pilisi Összefogás Egyesület, valamint a PDS FC és Epres LK amatőr focicsapatok alapító tagja és alelnöke vagyok.

Szeretem a sportot (foci, tenisz, úszás stb.), a jóga gyakorlatokat és meditációt.

A családi nevemről és ősiségéről, itt olvashat!
Képviselői éveimről!

A szórólapom! Család, Szeretet, Szabadság és nem utolsó sorban, Hazám.

Életfilozófiám:
Ne ítélj, hogy Ne ítéltess! Mert embert, csak tettei alapján ismerhetsz meg!

Kedvenc írom: Weöres Sándor
"A hullámokat az számlálja, aki sötétben hallgatja a hullámverést, és nem az, aki látja a tengert".


Akik ismernek, azok tudják, hogy ki és milyen vagyok. Akik nem ismernek, javaslom, tekintsék meg a Domonyi.aries.hu internetes honlapomat.

Ha több információt szeretne rólam, akkor írja be bármely internetes keresőbe, a következő kifejezéseket: "domonyi karoly" vagy "aries hungary" és megtalál rólam és tevékenységemről, számos információt.

Kényszerültem az angol nyelvet használni, mivel még 18 évvel ezelőtt is a magyar nemzetiségű egyént vagy céget nem lehetett regisztrálni a világ számos országában. Ezért előfordulhat, hogy a nevem mellett más elérési adatok találhatók.

Minden weboldalam úgy lett kialakítva, hogy a világ üzleti látogatói látogassák és regisztráljanak a szolgáltatásokra, amely mára több százezer tagot jelent és nagy része a világ országainak, kis, közép- és nagyvállalatait tömöríti, így az adatbázis minőséginek mondható. Tettem ezt azért, hogy a B2B (business to business) kereskedelmi piacterek lehetőséget biztosítsanak a magyar exportáló cégeknek is, hogy termékeik, szolgáltatásaik nagyobb ismertséget kapjanak a világ piacain.

Kattintson a képre és várjon még betöltődik! (USA szerverről) B2B AriesTrade Network Hungary

Sajnos idővel szembesülnöm kellett azzal a ténnyel, hogy hazánkban nem az a cél, hogy a magyar cégek fejlődjenek és gazdagodjanak, amit az elmúlt évtizedek is tanúsítanak. Ha 2000-ben társkereső(esetleg sex) vagy közösségi oldalakat indítok, akkor jelentős nyereséget könyvelhettem volna el (lásd iwiw domain értékét).
Tudnom kellett volna, hogy hol élek és milyen értékrendek alapján igazgatják az országunkat.

Aries HungaryEz idő alatt nemzetközi b2b partnereim (a térképre kattintva érhető el) Üzleti Partnereim a világból India, Irán, Kína és sorolhatnám, jelentős fejlődést értek el és a mai napig is szolgálják a hazai termékek megismertetését a világ piacain. Azt is tudniuk kell, hogy ezekben az országokban visszanemtérítendő támogatásokat (15 - 120 millió forintot) adtak azoknak a cégeknek, akik B2B oldalakat üzemeltetnek. (Mára már nem találhatók!) Hozzáértőknek! Az aries.hu B2B Trade Leads a világban a 15. helyet foglalta el, abban a listában, ahol az első helyen az www.Alibaba.com van jelenleg is.

Természetesen minden rosszban van jó is.
A meglévő rendszer adatbázisának felhasználásával elindítottam azt a programot, amely a kiküldött hírlevelek segítségével megismertette a világ összes országával azokat az igazságtalanságokat, amely hazánkat érték az elmúlt időkben. Gondolok itt a meghamisított történelmünkre, a trianoni békediktátumra, és sok minden másra, ami a magyar valósággal kapcsolatos.

Az utóbbi tíz évben időmet és energiámat a közérdeknek rendeltem alá, itthon dolgozom. Internet marketinggel és kereső optimalizálással foglalkozok, amely lehetőséget biztosított arra, hogy több időm legyen a közjavát szolgálni és megismertetni a magyar embereket azokkal a tényekkel, amit már régen meg kellett volna ismernünk, hiszen az igazság birtokában nem támogattuk volna országunk leépítését és kirablását, a módszerváltás idején.

2005-ben alakítottuk meg a Pilisi Összefogás Egyesületet, amely jelenleg is segíti az itt élő emberek jobb életvitelének kialakítását. Támogatja a fiatal nemzedék egészséges és az emberi értékékre összpontosító jövőképének kialakítását. 2010-től jelentősen növekedett a tagság száma, mivel sok fiatal csatlakozott és csatlakozik a meghirdetett programunkhoz. A fiatalokra számíthatunk az egyesületi munkában és természetesen a fociban. A házi bajnokságokon és az évenként megrendezett Összefogás Napján, akár 200-nál is több fiú és lány jön össze a foci kedvéért. Lassan szükségünk lesz arra, hogy egy alkalmas közösségi teret hozzunk létre a fiatalok által felvetett programok megvalósítása érdekében.

Ha az általam közétett választási program érdekli, akkor ezt megtalálja a Honlapomról elindulva a http://domonyi.aries.hu/election1.html címen.

PILISI ÖSSZEFOGÁS EGYESÜLT!

Az egyesület tagjaival sokat tettünk azért, hogy környezetünk szebb legyen.

Az alapító okiratunkban is szerepel ez a vállalás.

Az iskola előtt lévő területek kialakítása az egyesület és az iskolai tanárok, dolgozók segítségével történt.
Munkálatok:
járdák melletti földrészek és árkok füvesítése, virágosítása, az árkok és lefolyók rendbetétele és az elöregedett vagy beteg fák kiszedése és azok pótlása, valamint új facsemeték elültetése.

Abban az időben, amikor a Virágos Pilisért Mozgalom keretein belül ezt elvégeztük, akkor a telepi iskola összes pedagógusa és alkalmazottjai is részt vállaltak ebben a nagy munkában.

A képen nem látható, de a parkosítás előtt a járdák teljes hosszában talajeltávolítást kellett végeznünk, mert a talaj szintje sok helyen magasabb volt a járdánál, amely nem biztosította az esővíz lefolyását.
Sajnos, a nem olcsó tölgyfák kiültetése után pár nappal, megtapasztalhattuk a környezetünk minőségi romlását, mivel több fát kitörtek vagy elvittek.Vajon mit ártott neked ez a fa?
Az akkor, még önálló iskola udvara.


A pálya építésének első lépései.Pilisi Összefogás Egyesületet tagjai.Létre hoztuk a PDS FC - Democratic Solidarity of Pilis Football Club-ot és Epres Labdarúgó Klub-ot, amely tömöríti az amatőr foci kedvelőit. Természetese a pályát is mi hoztuk létre.A 2010-ben megrendezett VI. Huba Kupa néhány csata.HonlapomRészletes Önéletrajzom

"Ha összhangban van, amit gondolunk, mondunk és teszünk, az a boldogság."
Mahatma GandhiAdjon az Isten!


Domonyi Károly

Telefon: 29-496-196
Honlapom: http://domonyi.aries.hu

Become FREE - MAG tudás - Pártok nélkül - Vélemények - Rovásírás - Rabok-Szabadok - Szkíta-Hun - MAG ész - Nap és Hold - Petőfi - MAG Ősvallás - MAGyarságod - Hun-Avar - Kárpát-medence - Hiszekegy - Pozsonyi csata - Mit kér a Nép! - Tudsz jobbat? - Táltosok - MAG Őshaza - Jézus-Sumer - SZK Alkotmány - Magyar sorsot-Magyar kézbe - Istenes Honfoglalók - MAGYARNAK lenni - EU-Nyet - Indulók - Paradoxon - Island példa - Aranykor - Attilától-Koppányig - Árpád Apánk - Prof. Badiny - EGYsÉG - HAARP - Betelepítés - Igazságot - Rovás-jelkép - MAG Egység - 8 boldogság - SZERetet - MAG-hit - Kamat - Makói-gáz - Mérgeznek - Nibiru-Planet - Idősek - Kiárusítás - Anahita - Rovás-ABC - Magamról - Választás2011 - Igazságos Mátyás - Csonka Magyarország - tri-A-non! - Gyógynövények - KeReCSeNY - Halhatatlanság - BlogPost - Domonyi Blogja - Szkíta-Hun-Magyar - Aries-YouTube - ARIEStart - Aries Hungary - ARIES Üzleti Hálózat - ARIES.hu - aries.hu - Aries Galéria - Domonyi Károly FB oldala - Rovásírás lap - Turul lap - Magyar lap - Magyarország lap - Pilis lap - Térkép


ARIES Register I aries.hu I ARIEStart I Investment I Add URL I Aries Gallery