Választás     Cégeknek    Keresés       Pilis Város    Indulj Innen   Kapcsolat    ARIES Network    Tagoknak  
Előszó
     ShareKezdőlap

Kedves Mindenki!
Szeretnénk megköszönni Önöknek, hogy a mai rohanó világukban, időt szakítanak arra, hogy közügyekkel is foglalkozzanak, hiszen ez az anyag nemcsak a választásról szól.


Sajnos mára, oda jutottunk, hogy sok embertársunk számára csak unalmas szólamoknak tűnnek azok a szavak, amelyek valójában az életünk értelmét jelentik,
mint pl. a család, összefogás és az egymás iránti segítőkészség.


Bizonyára mindenki, érzi annak a nyomasztó légkörnek a fojtogatását, ami a mai társadalmunkra rátelepedett és ránk kényszerítve a hatalom, pénz és az embertelen versenyszellem minden hátrányos következményeit

A mai kapitalista ideológiák kevésbé élnek a fizikai terrorral, de alkalmaznak jóval hatékonyabb eszközöket, mint a létbizonytalanság félelmetes fegyverét és a mindenkit megtévesztő média és pénzügyi szolgáltatások teljes vertikumát. Így az emberek kénytelenek felvenni a harcot, és nem jut idejük szeretteikre, barátaikra, de önmagukra sem.

Természetesen az élet mindig lehetőséget ad arra, hogy kiugorhassunk a mókuskerékből, és kezünkbe vegyük a dolgok irányítását, hogy eljuthassunk oda, ahol elérhetjük mindazt, amit egész életünk folyamán keresünk.


CSALÁD! ÖSSZEFOGÁS! EGYMÁS IRÁNTI SEGÍTŐKÉSZSÉG!


Változtatni és megtartani a szabad emberi életet és benne a CSALÁDOT, csakis a civil szerveződések lesznek képesek.
Hiszen ezeket az embereket a profitéhség, a hatalom mámora nem képes megfertőzni, esetleg csak rövidtávon elszigetelni.

Ma sok ember nem azért betegszik meg, mert rossz géneket örökölt elődeitől, hanem azért mert nap, mint nap óriási lelki "terrornak" van kitéve. Egy beteg emberi test is csak akkor képes gyorsan meggyógyulni, ha visszaáll az összhang a test és a benne lévő lélek között.

Hasonló kórságban szenvedünk mi magyar emberek is, akkor, amikor elszigetelve egymástól próbáljuk megváltani a világot vagy kiépíteni az általunk biztonságosnak vélt várainkat. Elszenvedjük a világ összes kínját - baját, mint hogy szövetségre lépnénk egymással és összefogva erős hittel, előítéletek nélküli összhangban felépítenénk az egészséges magyar társadalmat.

Mi civilek szeretnénk elérni, azt hogy, ne legyen:

- a gyermek teher,
- a hit szégyen,
- a munka éhbér,
- a nyugdíj alamizsna,
- a tanulás kiváltság,
- az egészség üzlet,
- a saját otthon vágyálom
és fontos kérdésekben a megkérdezésünk nélkül ne dönthessenek az általunk kiválasztott önkormányzati, parlamenti képviselők.

Tisztelettel:

Janik László alelnök, Pilisi Nemzeti Összefogás Egyesület
Domonyi Károly független képviselő jelöltHa az általam közétett választási program érdekli, akkor ezt megtalálja a Honlapomról elindulva a http://domonyi.aries.hu/election1.html címen.


PILISI ÖSSZEFOGÁS EGYESÜLT!

Létre hoztuk a PDS FC - Democratic Solidarity of Pilis Football Club-ot és Epres Labdarúgó Klub-ot, amely tömöríti az amatőr foci kedvelőit. Természetese a pályát is mi hoztuk létre.A 2010-ben megrendezett VI. Huba Kupa néhány csata.

Adjon az Isten!


Domonyi Károly

Telefon: 29-496-196
Honlapom: http://domonyi.aries.hu


ARIES Register I AriesTrade.com I ARIEStart I Investment I Add URL I Aries Gallery